Doeltreffend in beeld

Het is tijd voor beeld. Sinds de komst van de televisie en daarna het internet is de aandacht van mensen vooral gegaan naar beeld. Geschreven tekst trekt minder aandacht dan een plaatje. Targon maakt het mogelijk om een nieuw of al bestaand beeldscherm om te bouwen naar een presentatie die u zelf gemakkelijk beheert. Of het nu gaat om verkoop, informatie, instructie of een warm welkom, u plaatst het zelf op het (grote) beeldscherm.

Beeld dat aandacht trekt. Een beeldscherm met uitsluitend reclame zal niet de aandacht krijgen die u wenst. Het is daarom belangrijk om informatie te bieden die de aandacht van mensen trekt. Targon heeft daarom een aantal standaard templates ontwikkeld die in te zetten zijn om de aandacht te trekken. Denk daarbij aan (lokaal) nieuws, weer en verkeer. Maar ook twitter feeds en website pagina’s.

U kunt zelf uw eigen pagina’s met afbeeldingen, teksten, video en eigenlijk alles wat u maar bedenken kunt plaatsen. Daarnaast kunnen onze grafisch ontwerpers u van dienst zijn met het ontwikkelen van uw eigen pagina’s in uw eigen huisstijl. Alles om een doeltreffend beeld te maken op de plaats die u het beste past. Maak het venster naar uw digitale content in de wachtkamer, etalage, kantine, het magazijn of kantoor. Of maak er meer, want het is heel eenvoudig te schalen.

Hoe het werktTargon