Hoe het werkt

Met een eenvoudige Editor is het voor bijna iedereen mogelijk om zelf een pagina te maken. de pagina bestaat uit een of meerdere regio’s die met vooraf geprogrammeerde gereedschappen zijn  in te vullen. Standaard zijn daar de afbeeldingen en video’s en ook een ticker om een scrollende tekst in beeld te maken. U kunt data importeren uit rss feeds en ook zelf data tabellen maken om de ticker mee te vullen. 

Targon beheert en onderhoudt de server, die het hart vormt van het systeem. Hier wordt alle content opgeslagen en uitgeserveerd als het nodig is. De server is te bedienen via uw webbrowser. Deze server wordt gehost in een redundant datacentrum, waardoor de betrouwbaarheid wordt geoptimaliseerd. De uptime is vrijwel 100% en de kans op verlies van data nihil. Targon zorgt ervoor dat de laatst mogelijke software wordt geïnstalleerd en draait.

Voor de playout is stabiliteit heel belangrijk. Niets is zo erg als het blauwe scherm van windows in uw etalage. Targon heeft daarom gekozen voor een android oplossing die bewezen heeft erg stabiel te zijn. Het systeem controleert zichzelf en geeft indien gewenst regelmatig een update van het laatst getoonde beeld. Ook kan de zogenaamde ‘proof of play’ worden ingesteld als dat belangrijk is voor betaalde advertenties.

Wat het kostTargon