Wat het kost?

Basis

De basis wordt gevormd door de server. Als u enkel een abonnement neemt voor één beeldscherm op de server en zelf voor de hardware voor playout zorgt kunnen wij u bedienen voor het tarief van 7,95 euro per maand exclusief btw. U heeft hiermee de volledige functionaliteit van het systeem, zonder enige beperking. Het is dan ook mogelijk om een playout client naar uw eigen keuze te nemen. Android, windows, linux, webOS en Tizen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Standaard

Het standaard tarief bevat een abonnement op de server voor één beeldscherm en het gebruik van  een android hardware mediaspeler die het geheel afspeelt. Deze mediaspeler is direct via HDMI aan te sluiten op vrijwel ieder beeldscherm en levert full HD 1080P beeld. Deze mediaspeler kunnen wij ook op afstand monitoren. Hier betaalt u 14,95 euro exclusief de btw per maand voor, inclusief het gebruik van de mediaspeler.

Premium

Het premium abonnement is het standaard abonnement uitgebreid met het gebruik van een beeldscherm van 50 inch op een standaard. Targon levert de spullen werkend op, geplaatst op de locatie waar u het hebben wilt. Dit bieden wij aan voor 34,95 euro exclusief btw per maand met een looptijd van minimaal 24 maanden. Het enige waar u zelf nog voor zorgt is een internet aansluiting en stroom.

Email naar Henk de Greef voor meer informatie.